16 Μαρτίου 2007
      Περιοδικό  
 

Αγαπητοί φίλοι,  

Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για επίκαιρα θέματα που αφορούν την συνεργασία με την Κίνα.

 

     

Κύρια Θέματα:

-Παρουσίαση του Ελληνικού Λιμανιού σε ένα από τα μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Κίνας, το Happy Valley.

       
 

Το περιοδικό China Business Today

 

 

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την εταιρία ΑΝΕΤ – εκδοτική, διαφημιστική  συμβουλευτική, η οποία αναλαμβάνει την επιμέλεια και την έκδοση του περιοδικού του τεύχους 46 του China Business Today που θα κυκλοφορήσει τέλος Μαρτίου, με 36 σελίδες, θα είναι πλήρως ανανεωμένο, με πλούσια ύλη και ενδιαφέροντα εμπορικά άρθρα και πληροφορίες.

Είναι μία νέα εξέλιξη του περιοδικού που θα ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις εμπορικές μας σχέσεις με την μεγάλη αγορά της Κίνας.

     
 

HAPPY VALLEY

      Νέα  


Ολοκληρώθηκε η μελέτη και ο σχεδιασμός του AEGEAN HARBOR στο Happy Valley που αφορά το Ελληνικό Μουσείο, το Ελληνικό Σπίτι και το Ελληνικό Εμπορικό Κέντρο. Η μελέτη θα υποβληθεί στους αρμοδίους φορείς (Υπουργείο Πολιτισμού, Υπουργείο Τουριστικής Ανάτπυξης-ΕΟΤ, Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ)), για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των παραπάνω.

Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει η προσδοκώμενη ανταπόκριση για να μπορέσει να αξιοποιηθεί ο προτεινόμενος χώρος, που θεωρείται η μεγαλύτερη προβολή και διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό.
 


To βιβλίο

"Πώς να κάνετε μπίζνες με την Κίνα".

Εκδοτική επιτυχία σημειώνει το βιβλίο «Πώς να κάνετε μπίζνες με την Κίνα», που έχει αποδειχθεί, πολύτιμος οδηγός για όσους ενδιαφέρονται για την μεγάλη αγορά της Κίνας.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Ιανός, Πατάκη (40 €), ή από τα Γραφεία

της Eurasian Link (Ακαδημίας 76, 10678, τηλ. 210-3827604 προς 30 €.

 
  Σεμινάρια για την Κίνα
       
 


Η έγκριτη οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ οργανώνει Σεμινάριο με θέμα: «Πώς να κάνετε μπίζνες με την Κίνα».

Πατήστε για περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής,  στα
τηλέφωνα 210 6172 809, 210 6172 700 - κα Ελενα Μαργαροπούλου, κ. Σταμάτη Παππά.

 

       
  Η διεθνής έκθεση της Καντόνα:

       


Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο είναι επίσημος εκπρόσωπος της Διεθνούς Έκθεσης της Καντόνα (ΔΕΚ) στην Ελλάδα. Η έκθεση διεξάγεται δύο φορές το χρόνο, κάθε Απρίλιο και Οκτώβριο. Τον Απρίλιο (15-20 Απριλίου & 25-30 Απριλίου) θα διεξαχθεί η 101η Διοργάνωση και το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο θα διοργανώσει την καθιερωμένη πλέον επιχειρηματική αποστολή στην Έκθεση.

Η έκθεση διεξάγεται σε δύο μοντέρνα και άρτια εξοπλισμένα εκθεσιακά συγκροτήματα, το Pazhou Complex και Liuhua Complex συνολικού εμβαδού 576.000τ.μ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση της Κίνας από πλευράς προϊόντων, επισκεψιμότητας και αξίας συναλλαγών. Χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε ότι στην 100η διοργάνωση (Οκτώβριος 2006) παρουσιάστηκαν περισσότερες από 150.000 κατηγορίες προϊόντων, οι ξένοι επισκέπτες προσέγγισαν τους 192.691, ο αριθμός των εκθετών έφθασε τους 14.001 και η αξία των συναλλαγών ξεπέρασε τα USD 34 εκ. Η απήχηση της έκθεσης τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο είναι πολύ μεγάλη.

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή της Έκθεσης, από την 101η Διοργάνωση η έκθεση μετονομάζεται από ‘China Export Commodities Fair’ σε ‘China Import & Export Commodities. Η αλλαγή αυτή δίνει πλέον νέο προσανατολισμό στην Διεθνή Εκθεση της Καντόνα απο αποκλειστικά χώρο παρουσίασης Κινεζικών προιόντων προς εξαγωγή στις διεθνείς αγορές, σε Έκθεση όπου παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής και διεθνών εκθετών-επιχειρήσεων που στοχεύουν στην αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας. Οι διεθνείς εκθέτες-επιχειρήσεις θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο εκθεσιακό συγκρότημα Pazhou Complex και συγκεκριμένα στο International Pavillion (Hall 21.2)

Για περισσότερα στοιχεία και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του επιμελητηρίου www.chinese-chamber.gr.

 

Εκδρομή στην Κίνα

Το γνωστό ταξιδιωτικό Γραφείο SILK ROAD  με διευθυντή τον κ. LAN, οργανώνει μεγάλη εκδρομή στην Κίνα με εξαιρετικά οικονομικούς όρους. Το ταξίδι είναι διαρκείας 12 ημέρες με επισκέψεις στην  Σαγκάη, Πεκίνο και Σιάν
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 1299 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του πρακτορείου www.chinatours.gr

 

 Η «International (Beijing) Eurasian Link Consultant Co. Ltd.»

 

Η πρώτη κινεζική εταιρία, ελληνικών ενδιαφερόντων, στο τομέα του consulting, που περιλαμβάνει και την προώθηση εμπορίου και διαφήμισης, λειτουργεί στο Πεκίνο με Πρόεδρο τον Αλέξιο Νικολακόπουλο. Η εταιρία με Γραφεία στο κέντρο του Πεκίνου και στην περιοχή Chaoyang (CBD) και έχοντας στην διάθεση τους, 6 Meeting Rooms, διαφόρων διαστάσεων, έχει ήδη συμβληθεί και παρέχει υπηρεσίες στο Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, στην ΕΜΙ, στο City University (Athens) και στο ελαιόλαδο FIERO του επιχειρηματία Παναγιώτη Κολιοκότα. Η εταιρία έχει τεθεί υπό την αιγίδα και συνεργάζεται με το Ευρωκινεζικό Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης (N.G.O.).
Ένα από τα μεγάλα έργα που έχει αναλάβει είναι και η δημιουργία, στο μεγάλο θεματικό Πάρκο του Πεκίνου, στο Happy Valley και στο Aegean Harbor, Ελληνικού Μουσείου, Ελληνικού Σπιτιού και Ελληνικού Κέντρου Εμπορίου.

Ας ελπίσουμε ότι τα αρμόδια Υπουργεία και οι φορείς της Ελλάδας θα δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον για αξιοποίηση τους, εν όψει μάλιστα του πολιτιστικού έτους της Ελλάδας στην Κίνα (Σεπτ. 2007-Σεπτ. 2008) και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου τον Αύγουστο του 2008..

 

Σταύρος Νικολακόπουλος

 
       
 
         
         
           
           
           
 

 

         


Eurasian Link,
Ακαδημίας 76, 10678 Αθήνα

τ. 210-3827604, f. 210-3814459

Copyright 2006 ©, Eurasian Link

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας, πατήστε εδώ.