CHINA BUSINESS - Κινέζικη Κουζίνα - ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
NewsletterΑρχείο ΘεμάτωνΠοιοί ΕίμαστεSite MapΕπικοινωνία

Σύνδεσμοι

China Club
 

 
China Club 
Members only
 


Για 4 άτομα

150 γρ. Γλυκό καλαμπόκι κονσέρβας (sweet corn)

700 ml ζωμό κοτόπουλου

2 μεσαίου μεγέθους φιλέτα κοτόπουλου, βρασμένα

8 «μωρά» καλαμπόκια (baby corns) από κονσέρβα

2 ασπράδια αβγού ελαφρά χτυπημένα

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 κουτ. Γλυκού τριμμένο φρέσκο τζίντζερ

2 κουτ. Σούπας σάλτσα σόγιας

Μία κουταλιά της σούπας corn flour διαλυμένη

Σε δύο κουταλιές της σούπας κρύο νερό

Αλάτι και πιπέρι
 
 

Bάζουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα και βράζουμε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Στο μεταξύ ψιλοκόβουμε –σχεδόν διαλύουμε- τα φιλέτα κοτόπουλο και τα ρίχνουμε στο ζωμό που βράζει. Προσθέτουμε το καλαμπόκι και τα baby corns και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το τζίντζερ, τη σάλτσα σόγιας και τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα αφήνουμε να βράσουν για άλλα 10 λεπτά. Ρίχνουμε το μείγμα του corn flour, ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε. Λίγο πριν σερβίρουμε, ρίχνουμε στην καυτή σούπα το ασπράδι αβγού ανακατεύοντας συνεχώς.

« Back

Κυκλοφορίες

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο με τίτλο
"Πώς να κάνετε μπίζνες με την Κίνα"

Πατήστε για περισσότερα...

 

Πατήστε για περισσότερα...

 

 

Μουσική από την Κίνα


Αρχική ΣελίδαΠοιοί ΕίμαστεLegal Notice Site MapΕκθέσειςΒιβλίοΕπικοινωνία




Copyright © 2011, Eurasian Link