CHINA BUSINESS - Κινέζικη Κουζίνα - ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ DIP
NewsletterΑρχείο ΘεμάτωνΠοιοί ΕίμαστεSite MapΕπικοινωνία

Σύνδεσμοι

China Club
 

 
China Club 
Members only
 


1/3 φλιτζάνι ξίδι από ρύζι ή κρασί

4 κουτ. Σούπας ζάχαρη, κατά προτίμηση καστανή

1 κουτ. Γλυκού σάλτσα σόγιας

2 κουτ. Σούπας corn flour διαλυμένες σε 4 κουτ. Σούπας κρύο νερό

                                    

Σε μικρή κατσαρόλα αναμειγνύουμε τα τρία πρώτα υλικά σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε το μείγμα του corn flour και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίο.



« Back

Κυκλοφορίες

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο με τίτλο
"Πώς να κάνετε μπίζνες με την Κίνα"

Πατήστε για περισσότερα...

 

Πατήστε για περισσότερα...

 

 

Μουσική από την Κίνα


Αρχική ΣελίδαΠοιοί ΕίμαστεLegal Notice Site MapΕκθέσειςΒιβλίοΕπικοινωνία




Copyright © 2011, Eurasian Link