CHINA BUSINESS - Κινέζικη Κουζίνα - AΠΛΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ SPRING ROLLS
NewsletterΑρχείο ΘεμάτωνΠοιοί ΕίμαστεSite MapΕπικοινωνία

Σύνδεσμοι

China Club
 

 
China Club 
Members only
 


Κομμάτια: 25

1 στήθος κοτόπουλο

2 μέτρια καρότα κομμένα σε λεπτές λωρίδες μήκους

2 εκ. (σαν σπίρτα)

250 γρ. Κατεψυγμένα ψιλά πράσινα φασολάκια κομμένα σε λωρίδες

1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες μήκους 2 εκ. (σαν σπίρτα)

1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες μήκους 2 εκ. (σαν σπίρτα)

250 γρ. Λάχανο κομμένο σε λέπτες λωρίδες

Αλάτι, πιπέρι

2 κουτ. Σούπας σάλτσα σόγια

4 κουτ.σούπας αραχιδέλαιο ή σπορέλαιο

1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

 

Βράζουμε το στήθος σε 500 ml νερό για 15-20 λεπτά. Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο. Κρατάμε το νερό στην κατσαρόλα. Σε ένα γούοκ ή βαρύ σκεύος βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για ένα λεπτό. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο βρασμένο κοτόπουλο και τα λαχανικά και σοτάρουμε για τρία λεπτά. Προσθέτουμε το νερό από το κοτόπουλο, τη σάλτσα σόγιας και το αλάτι. Βράζουμε για πέντε λεπτά ή έως ότου μαραθούν τα λαχανικά χωρίς να παραβράσουν.

Σουρώνουμε τα λαχανικά και το κοτόπουλο και αφήνουμε να κρυώσουν στο σουρωτήρι. Τυλίγουμε σχηματίζοντας μακρόστενους κυλίνδρους.

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδοψηθούν. Τοποθετούμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε με γλυκόξινη σάλτσα.

  • Τα τυλιγμένα spring rolls μπορούν να τοποθετηθούν σε σακούλες τροφίμων και να φυλαχτούν στην κατάψυξη.
  • Τα ξεπαγώνουμε λίγη ώρα πριν τα τηγανίσουμε.


« Back

Κυκλοφορίες

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο με τίτλο
"Πώς να κάνετε μπίζνες με την Κίνα"

Πατήστε για περισσότερα...

 

Πατήστε για περισσότερα...

 

 

Μουσική από την Κίνα


Αρχική ΣελίδαΠοιοί ΕίμαστεLegal Notice Site MapΕκθέσειςΒιβλίοΕπικοινωνία




Copyright © 2011, Eurasian Link